dinsdag 31 juli 2012

TWEE DAGEN HARINGVLIET & BROUWERSDAM

Op 21 juli vertrekken we weer richting het Haringvliet. Onze dochter, schoonzoon en de twee kleintjes gaan ook mee. Het is nog niet heel erg mooi weer, maar toch al wel goed genoeg om lekker buiten te zitten. Erg leuk om zo met elkaar te zijn en dan lekker te kunnen genieten van het buiten zijn met de gemakken van de camper erbij. Bevalt iedereen heel erg goed!

Net voor de Haringvlietdam

Nog niet veel mensen op het strand

De Haringvlietdam

Best wel wat wolken vandaag

Kinderen gaan 's avonds weer naar huis en wij overnachten weer op camping De Vlugtheuvel in Stellendam. De tweede keer dus, prima plek, geen poespas maar met erg schoon sanitair.

Camping De Vlugtheuvel

Ook nu vertrekken we de volgende dag naar de Brouwersdam (kan Aad lekker vissen). Het is al een stuk warmer dan gisteren. Het is enorm druk. Hele groepen met Duitsers zien we. Niet alleen campers, maar ook veel caravans. Ze vormen hele enclaves. Het ziet er erg gezellig uit in ieder geval. Zie je Nederlanders toch niet zo snel doen om met de caravan van de camping af te gaan om een dag bij het water te gaan staan. Die gaan dan toch meestal gewoon met de losse auto en laten de caravan op de camping staan. De Duitsers dus niet, hun hele hebben en houden bij zich en ze genieten met volle teugen van het strand. Vooral veel kitesurfers en gewone surfers vandaag.

Brouwersdam
Aan het eind van de dag zien we alle Duitsers met caravan weer vertrekken. Ook nu gaan we pas na het avondeten naar huis. We hebben dan ook gelukkig geen last van files.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten