dinsdag 31 juli 2012

TWEE DAGEN ETTEN LEUR


Ja, erg best weer is het niet maar we gaan toch maar weg op 16 juli. We vinden het gewoon te leuk om weg te gaan met de camper en ach... wie weet knapt het op? Dus maandagochtend vertrokken naar de camperplaats Turfvaart in Etten Leur. Niet ver rijden dus. Als we aankomen, regent het. Omdat we thuis de watertank niet hebben gevuld, moeten we hier water pakken. En dat valt nog niet mee. Er zijn wel kranen maar geen waterslang. En de kranen staan best ver weg, zodat we er met onze eigen waterslang niet bij kunnen. Gelukkig hebben we dan altijd nog de gieter en hiermee vullen we de watertank.

Met de gieter onze watertank vullen

de jachthaven Turfvaart met camperplaatsen

De plaatsen zijn op het gras en dus wel drassig nu met de regen. Er zijn in totaal 18 plaatsen maar het is nu erg rustig, we zijn met 3 campers. De jachthaven is niet groot en het is enorm rustig, niet veel beweging bij de bootjes. Eigenlijk doen we deze dag verder niet veel. Lekker boekje lezen, t.v. kijken, spelletje doen en dat is het wel zo'n beetje.

Raadshuis en kerk in Etten Leur


Hofje in Etten Leur

De volgende dag is het droog. Dus fietsen van de camper af en op naar Etten Leur. Staat een flinke wind, dus we kunnen even lekker hijgen tegen de wind in. Etten Leur is best wel een aardig plaatsje. Er is een mooi raadshuis, twee grote kerken en een modern overdekt winkelcentrum. We vinden zelfs nog een hofje! We blijven hier tot na het avondeten en zijn om acht uur weer thuis. Ondanks het niet al te beste weer, was het sowieso weer heerlijk om er tussen uit te zijn.

Jachthaven Turfvaart met het restaurant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten