woensdag 5 augustus 2015

TWEE DAGEN WEG NAAR DE BROUWERSDAM EN DE MAASVLAKTE

Er wordt heel mooi weer verwacht en dan moeten we natuurlijk richting de zee! Dus maandagochtend 3 augustus gaan we vroeg op pad naar de Brouwersdam. De camper zit weer aardig afgeladen want vandaag komen ook Vera, Luca, Sienna, Michiel, Katja, Tygo en Fay. Dus genoeg stoelen, drinken en eten mee!

Als we aankomen is het nog niet zo heel druk en we vinden dan ook een prima plek bij het strand. Camper neergezet, alle stoelen uitgebreid neergezet. De mensen kijken wel een beetje raar naar ons, twee mensen en een leger aan stoelen en een stretcher. Beetje overdreven? Maar zo houden we in ieder geval ruimte vrij voor als iedereen er is.

Het is al prima weer, staat een lekker windje wat ervoor zorgt dat deze dag van 30 graden hier aan de kust erg aangenaam is. De kinderen genieten, zoals altijd, weer volop van het strand. Er worden kuilen geschept en kastelen gemaakt. Als het vloed wordt, proberen ze allemaal om het kasteel te redden maar als de zee er toch overheen spoelt, geeft dit ook weer grote pret.

Aad is ook weer zo leuk met ze bezig, schept nog fanatieker aan de kuil dan de kinderen. Als hij gaat vissen, is het natuurlijk helemaal leuk voor de kids. Vooral als hij zijn eerste zeebaars vangt zijn ze allemaal door het dolle. Maar het is ook heel interessant als hij de vis gaat fileren.


's Morgens is het nog eb en dus een heel groot strand, nog niet heel veel mensen.
Kuilen en bergen.

De kuil wordt steeds dieper.

Modder maken!

Even chillen.

Genieten in de zee!

Red de berg!
Lekker genieten!

En nog meer lekker genieten!

Ons clubbie.

Even verzamelen voor het eten.

Mooie zonsondergang.

We eten 's avonds met elkaar en pas rond acht uur gaan we allemaal weer weg. Wij rijden eerst naar de camperplaats in Ouddorp maar die is vol. In Stellendam bij de Vlugtheuvel is nog wel plaats en dat is ook een prima plek om te staan.

's Nachts gaat het regenen en onweren maar de volgende ochtend houdt de regen al snel op. Wij rijden naar de Maasvlakte waar we weer op de Maasmond gaan staan. We zien boven de zee al blauwe lucht en dat trekt al heel snel landinwaarts. Lekker weertje dus weer. We genieten van het kijken naar de vele grote boten die voorbij komen. Na het avondeten rijden we de Maasvlakte weer af. We kijken even bij het Slufterstrand waar heel veel kitssurfers bezig zijn. Altijd heel leuk om naar te kijken.

Lekker bootjes kijken bij de Maasmond op de Maasvlakte.


Kitssurfers op het Slufterstrand.

Om negen uur zijn weer weer thuis en kunnen we terugkijken op twee enorm geslaagde dagen. We hebben 100% genoten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten