zondag 1 september 2013

TWEE DAGEN CAMPING FLAASBLOEM, CHAAM

Op vrijdag 30 augustus gaan we weer lekker weg. Deze keer met onze twee dochters, schoonzoon en vier kleinkinderen naar camping de Flaasbloem in Chaam. Natuurlijk met onze camper, maar ook een caravan en twee kleine tentjes. Daarmee heeft iedereen een slaapplekje. Camping de Flaasbloem is echt een hele leuke camping voor kinderen. Er is van alles bij, een buiten water speelparadijs, grote speeltuin maar ook heel veel speeltuintjes op alle velden, een kinderboerderij. Maar het allerleukste is het stuk wat de Wildenberg genoemd wordt. Hier is een kabelbaan, een beekje met allerlei spannende manieren om erover te komen, veel speeltoestellen. Hier is ook een sauna, een grillhuisje en een kookhuisje. Dat allemaal in een stukje ongerepte natuur. Hier staan alleen tenten. Ons plekje is er vlak tegenaan en de kinderen zijn helemaal blij met het grote speelterrein zo vlakbij.

hmm... hoe moest dat ook alweer Aad?
luifel opzetten
We moeten even wachten tot ons plekje leeg is, maar dan staan de caravan en camper al snel op hun plaatsje. Luifel uitzetten bij de caravan, negen stoelen, drie tafels neerzetten, twee hondjes aan de lijn en ons kamp is opgezet. De twee kleine tentjes zetten we wat later op.

wij mochten ook mee!

De kinderen leven zich helemaal uit in het speelterrein de Wildenberg. Natuurlijk gaan we ook naar de grote speeltuin en de kinderboerderij. Het is gelukkig ook lekker weer. 's Avonds gaan we barbequen. De tentjes worden opgezet maar slapen in de tent vinden de twee kleinste wel heel grappig, maar niet zonder mama of papa. De andere twee slapen in de caravan en zijn dat wel gewend.

barbequen

Natuurlijk wordt er eerst gedoucht, een hele optocht richting douches.'s Morgens is het nog wat fris, dus eet de hele club in de camper. Ongelofelijk dat het allemaal past! Maar het lukt! De kinderen vermaken zich weer enorm in de Wildenberg. We lopen ook nog een stuk over de camping, het is echt mooi hier maar zo groot, dat we maar een klein stukje gezien hebben. 's Middags rijden we naar Baarle-Nassau, altijd wel even leuk om te zien en het wordt nog leuker als we een heel erg lekker ijssalon zien. Na dat heerlijke ijs, 's avonds noodles gemaakt, maar erg veel eten kan er eigenlijk niet meer bij. Het koelt ook echt snel af. We zitten al snel binnen.

het mooie stuk de Wildenberg
ook mooie bloemen op de camping

Het is ook een heel koude nacht. De slapers in de tentjes zijn blij dat 's morgens de kachel aanstaat in de camper. Zo kunnen ze hun koude tenen weer lekker opwarmen. Ook vandaag ontbijten we weer met elkaar in de camper. Dan gaan de kinderen natuurlijk weer spelen en begint het opruimen van ons kamp. Rond twaalf uur is alles weer ingepakt en gaan we richting huis. Het was echt een super gezellig weekend met elkaar! Wij hebben enorm genoten! Heerlijk om zo lekker veel met elkaar op te trekken, zeker zo vlak voor onze vakantie van een maand die over drie dagen gaat beginnen.

een dinosaurus skelet uitgraven


op de kabelbaan

gekke meid!

zo leuk op de kabelbaan!

en ik heb een nieuwe step!


1 opmerking:

  1. Nou dat ziet er niet verkeerd uit! Zou zo in de auto willen springen om ook even te komen kijken, hihi!

    BeantwoordenVerwijderen