donderdag 14 augustus 2014

WEEK RCN CAMPING DE FLAASBLOEM IN CHAAM

We gaan een week kamperen op RCN camping De Flaasbloem in Chaam. Katja, Michiel, Tygo en Fay gaan ook mee. Zij hebben een flinke bijzettent gekocht en zo kunnen we dus met 6 personen weg met de camper. Michiel en Aad zullen tussendoor wel moeten werken, vandaar deze camping die niet al te ver van Rotterdam ligt. Vorig jaar zijn wij hier een weekend geweest, toen was één van onze andere dochters ook mee. We hebben nu plaatsje 360, weer lekker vlakbij alle faciliteiten. Op vrijdag 1 augustus gaan we op weg en met 3 kwartier zijn we bij de camping. De tent is snel opgezet, echt een fijne tent met stahoogte en 2 aparte slaapcabines.

Het is een heerlijke week en we genieten allemaal enorm. Het weer werkt daar ook natuurlijk aan mee. Er wordt op zaterdag wel gewaarschuwd voor code geel, maar we hebben geen druppel regen gehad die dag. We hadden het plan om op deze zaterdag te gaan barbequen en daarvoor Tars en Suus en Harry en Eveline uitgenodigd. Vanwege het weeralarm zeggen we dat dus af, achteraf gezien dus echt onnodig. Helaas! Harry en Eveline komen wel op zondag en ja hoor, dan regent het natuurlijk wel even.

De kleintjes hebben het helemaal naar hun zin. Twee keer per dag gaat er een treintje over de camping, er is een heel leuk buitenzwembad, kinderboerderij, veel speeltuinen, en heel veel animatie.

We hebben op woensdag nog wat regen, maar voor de rest is het echt heerlijk zomerweer. We gaan nog een keertje naar Turnhout en natuurlijk naar Baarle-Nassau. De week gaat veels te snel voorbij en we zijn het er allemaal over eens: Volgend jaar weer!!!

Alle kinderfietsen vastgebonden.

De tent opzetten.

De buitenkant staat, nu alleen de slaapcabines nog.
Tygo en Fay vinden het prachtig en willen gelijk gaan slapen.

Het leuke buitenzwembad.

Fietsen over de camping met opa.

Fossielen opgraven.

Opa en oma onder de parasol, beetje klein toch?

Fay heeft het liefste helemaal niets in haar haar.

Harry en Eveline komen en bekijken de camping, hier het natuur gedeelte De Wildenberg.

Ook dit is het natuur gedeelte De Wildenberg.

Barbequen, nu is het nog droog.

Gezellig hé?!

Fleur vind de boerderij dieren echt enorm leuk.

Allemaal een stukje brood.

De kinderboerderij.

Ademloos luisteren naar het boerderijverhaal.

Fay met haar favoriete boerderijdier: de muis!

Ons plekkie.

IJsje eten in Turnhout (Fay ligt te slapen in de buggy).

2 opmerkingen:

  1. Het was een super week!!! Leuk om ook de kinderen zo te zien genieten van het kamperen. Volgend jaar weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er allemaal heer gezellig uit. Je kan zien dat iedereen genoten heeft en dat het zeker voor herhaling vatbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen