donderdag 28 augustus 2014

TWEE DAGEN VIANEN

Op maandag de garage gebeld en die adviseerde om een nieuwe startmotor te laten plaatsen. Dus afspraak gemaakt voor de woensdag, want dan heeft Aad weer twee dagen vrij. Onze garage zit in Alphen a/d Rijn, een klein 1-mans bedrijfje waar je nog echt goede service krijgt. De nieuwe startmotor zat er supersnel in. We zijn blij dat dit verholpen is, liever hier in Nederland naar de garage dan straks op vakantie!

Waar zijn we?

Prachtig toch?!

Uitzicht de andere kant op.

We nemen een route langs de Oude Rijn, en die is echt prachtig! We komen langs allerlei kleine dorpjes en overal zie je de Oude Rijn. Op een gegeven moment komen we bij Fort Wierickerschans waar we natuurlijk stoppen. Er staan veel oude gebouwen, maar helaas, alles is dicht. Het ligt wel op een prachtig plekje zo midden in de hollandse natuur.

Fort Wierickerschans.

Het pad richting fort.

Prachtige natuur rondom het fort.


In het fort.

De rit is echt geweldig mooi. We eindigen in Vianen, daar is een gratis camperplaats vlakbij het centrum. We zetten Balou in haar buggy en dan richting centrum. Dat is een langgerekt plein met allerlei winkeltjes rondom. Er staan ook een paar prachtige oude panden.

Vianen

Vianen

Vianen

's Avonds staan er zo'n 8 campers op de camperplaats, het is een heel rustige plaats waardoor we heerlijk slapen.

Camperplaats in Vianen.

Vianen

Vianen

Vianen
De volgende dag gaan we weer via allerlei binnenweggetjes naar Oudewater. Ook zo'n prachtig plaatsje. Het is hier gezellig druk met toeristen. Natuurlijk ook leuk om het stadhuis weer te zien waar Katja en Michiel getrouwd zijn.

Oudewater

Het stadhuis in Oudewater.

Beeld op het stadhuis.

Oudewater

's Middags parkeren we de camper nog ergens in het echt Hollandse landschap om aan het eind van de dag weer richting huis te gaan. Nog maar 1 weekje en dan begint onze Griekenlandreis van 5 weken!

Het prachtige Hollandse landschap!

Mooi toch?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten