dinsdag 8 juli 2014

TWEE DAGEN GEERTRUIDENBERG

Op zondag 6 juli gaan we weer op pad. Niet heel vroeg want Aad moest, ivm de wedstrijd van Nederland tot 2 uur 's nachts werken. Maar ach, we gaan naar Geertruidenberg en dat is maar 40 minuutjes rijden. In Geertruidenberg zijn meerdere camperplaatsen en wij gaan op de camperplaats Jachthaven Dok 12 staan (eigenlijk is dit Raamsdonkveer). De camperplaats ligt leuk, aan een haventje langs de boothelling. Maar je staat gewoon op een stuk afgebakend parkeerterrein. Hier staan ook nog twee boten op waar wij langs moeten manoeuvreren. Doet een beetje vreemd aan, alhoewel de ontvangst allervriendelijkst is. Alles wordt uitgelegd. Jammer genoeg is het weer niet al te best, het is flink aan het waaien en regenen. Maar 's avonds knapt het flink op en krijgen we een prachtige zonsondergang.

Het haventje bij de camperplaats Jachthaven Dok 12 in Raamsdonkveer.

Het kleine stukje wat bestemd is voor campers, staat 's avonds helemaal vol met 5 campers. We staan echt bovenop elkaar waarbij 2 campers helemaal geblokkeerd staan. We vinden het maar een rare gang van zaken hier.

Allemaal bij elkaar gepropt op een klein stukje parkeerplaats.


De volgende morgen gaan we op de fiets de omgeving verkennen. Geertruidenberg is vlakbij. We zien daar ook de andere camperplaats aan een haven en vinden deze we toch veel beter uit zien. Sowieso meer ruimte. Het is inmiddels ook prachtig weer. Geertruidenberg is wel een aardig stadje. Weer terug bij de camper genieten we van het mooie weer en van alle bootjes die te water worden gelaten. Leuk om naar te kijken.

De kerk van Geertruidenberg

Leuke straatjes in Geertruidenberg.
Rond vier uur vertrekken we. We rijden eerst naar Drimmelen, naar het restaurant Panorama om te kijken of dit een leuke locatie is om mijn 60ste verjaardag te vieren. Dan rijden we verder langs de Amer tot we bij het natuurgebied Gat van den Ham komen. Erg mooi! Aan het eind van de dag rijden we weer naar huis.


Natuurgebied Gat van den Ham.

Natuurgebied Gat van den Ham

Geen opmerkingen:

Een reactie posten