zondag 29 juni 2014

TWEE DAGEN GENNEP, HEIJDERBOS EN KLEVE

Het is woensdag 25 juni en Aad moet werken tot drie uur en heeft dan weer twee dagen vrij. We eten 's avonds nog thuis en gaan daarna weer op weg met de camper. Naar de camperplaats in Gennep. Dit is een prima camperplaats vlakbij het centrum van Gennep waar je gratis kunt staan. Er staan nog twee campers, lekker rustig dus. Onze dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen zijn een midweek in het park Heijderbos, een paar km vanaf Gennep. Die gaan we dus morgen bezoeken.

camperplaats Gennep

De volgende morgen zijn we best vroeg wakker want er wordt een flat gebouwd en ja, voor de bouwvakkers begint de dag natuurlijk vroeg. Om tien uur worden we opgehaald door onze schoonzoon en gaan we naar het mooie park Heijderbos. We brengen heel wat uurtjes door in het zwembad en 's avonds eten we een lekkere pizza op het park. Schoonzoon zet ons weer af bij de camper voor ons tweede nachtje op deze plaats.

park Heijderbos


park Heijderbos


zwembad Heijderbos

Vrijdagmorgen 27 juni wordt onze kleinzoon 5 jaar. Ook deze dag brengen we met elkaar door en we vertrekken gezamenlijk naar Kleve. Dat is maar een paar km verder en erg leuk om te winkelen. Natuurlijk gaan we eerst taart eten. De jarige geniet volop. We genieten van Kleve, lekker winkelen, ijsje eten, braadworst eten. Om half vier zijn we weer bij de camper. De familie vertrekt weer naar Nederland. Wij blijven hier overnachten want Aad hoeft zaterdag pas om 5 uur weer te beginnen.

Taart eten in Kleve.


In Kleve


De camperplaats in Kleve is best o.k., maar de weg die erlangs loopt geeft wel heel veel herrie. Het is een prima plek om Kleve te bezoeken (400 mtr en je zit in het centrum) maar verder zou ik hier niet willen staan. Erg rumoerig dus. Maar zoals altijd, staat deze camperplaats helemaal vol. Er zijn echt mensen die hier langer staan. Niets voor ons dus. Zaterdag slapen we lekker uit en na het ontbijt is het weer richting huis. Weer een paar heerlijke dagen met de camper gehad!


camperplaats Kleve

camperplaats Kleve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten