maandag 14 juli 2014

DRIE DAGEN BROUWERSDAM EN MAASVLAKTE

Aad heeft deze keer drie dagen vrij. Ons eerste plan was om eens naar Noord Holland te gaan. Nog niet geweest met de camper en altijd leuk om weer nieuwe dingen te zien. Maar op het laatste moment wijzigen we onze plannen want er wordt heel mooi weer voorspelt. Zo'n 25 graden. Dus besluiten we dat we dan liever naar de kust gaan. Twee dagen Brouwersdam en de laatste dag bij de Maasmond op de Maasvlakte.

Vol goede moed gaan we vrijdagmorgen 11 juli op weg naar de Brouwersdam. Maar hoe verder we naar de kust rijden, hoe mistiger het wordt. We stoppen even in Ouddorp voor wat boodschappen en dan naar de Brouwersdam. Maar geen zonnetje te zien. Het is zelfs fris, buiten zitten is er niet bij. Natuurlijk wel af en toe over het strand lopen, maar het is niet het weer wat wij dachten. Aan het eind van de dag halen we Chinees in Ouddorp en gaan daarna naar de camperplaats De Klepperstee waar het altijd goed vertoeven is.

Ook de volgende dag weer naar de Brouwersdam maar ook vandaag veel wolken. Aan het eind van de middag zien we toch nog heel even de zon en kunnen we even buiten zitten. Het is nog vroeg als we naar de camping de Vlugtheuvel in Stellendam rijden. We willen vanaf hier morgen naar de Maasmond op de Maasvlakte rijden. Op Voorne Putten zijn wel campings, maar die zijn allemaal enorm duur. Bij de Vlugtheuvel kost het 12 euro per nacht, incl stroom en prachtig schoon sanitair.

Helaas, de volgende morgen regent het enorm hard. Om twaalf uur besluiten we dat we maar beter naar huis kunnen rijden. Achteraf gezien hadden we beter naar Noord Holland kunnen gaan. Het was echt totaal geen strandweer. Maar ja, je kunt niet alles vooraf weten. Volgende keer beter.

De camperplaats bij camping De Vlugtheuvel in Stellendam.

Camping De Vlugtheuvel in Stellendam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten