zondag 22 juni 2014

TWEE DAGEN BROUWERSDAM

Terwijl we aan het begin van de week nog twee dagen weg waren met onze dochter, schoonzoon en de kleintjes in de Eemhof in Zeewolde, gaan we nu weer op pad met de camper. We vonden het een beetje moeilijk om te beslissen waar we nu heen zouden willen gaan. Het zou zo'n 20 graden worden met af en toe zon. We willen eigenlijk heel graag naar de Brouwersdam, maar is het niet te fris voor het strand? Dat is dus altijd de gok en we besluiten om deze dan toch maar te nemen. Zaterdagochtend 21 juni vertrekken we en oh wat is het fijn als we de zee weer zien. Die geur van dat zilte water, daar worden we helemaal blij van. Natuurlijk ook van de Brouwersdam, het is hier toch altijd een beetje buitenland.

Aad met zijn twee hondjes.

Het staat ook nu weer helemaal vol met campers en caravans en natuurlijk ook enorm veel Duitsers. We vinden nog een heerlijk plekje. De camper parkeren we zo dat we uit de wind kunnen zitten. De zon schijnt echt volop en het is een heerlijke temperatuur. Heerlijk om de zon op je huid te voelen, niet te warm, gewoon lekker.

mooi weer aan de Brouwersdam


's Avonds een prachtige zonsondergang!

We hebben ook Fleur bij ons en samen met Balou genieten beide hondjes enorm van het strand. We blijven tot laat op de Brouwersdam, het is niet voor niets de langste dag! Dan rijden we naar de camperplaats De Klepperstee waar we de laatste vrije plaats hebben. Wat een heerlijke camperplaats is dit toch. Heel ruim opgezet. De camper staat op asfalt, daarnaast een ruime grasstrook. Prachtig opgezet hier. Het sanitair gebouw is ook erg mooi. We gaan lekker douchen om al het zeezand van ons af te spoelen.

camperplaats De Klepperstee

camperplaats De Klepperstee
en nog maar een keertje De KleppersteeWe slapen heerlijk hier, wat een rust! Als we wakker worden, rijden we weer terug naar de Brouwersdam om daar te ontbijten. Jammer genoeg schijnt het zonnetje nog niet en dus ontbijten we in de camper. Op het strand is spektakel Beat the Beach bezig waar we even gaan kijken. Om twee uur breekt gelukkig de zon weer door. Heerlijk weertje! Na het eten gaan we weer richting Rotterdam. We hadden graag nog wat langer gebleven maar Aad moet om 4 uur weer op, dus helaas, het zit er voor nu weer op...
Fleur houdt alles in de gaten.

Wij zijn vriendjes...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten