donderdag 8 mei 2014

TWEE DAGEN PORT ZELANDE

Deze keer niet gelijk een bestemming die je zou verwachten bij campermensen: camping Port Zelande. Maar onze dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen staan op deze camping en dan is het natuurlijk heel erg leuk om de twee vrije dagen van Aad met hun door te brengen. Vroeger stonden we met de caravan heel vaak een weekje in april op deze camping. Het is hier aan zee bijna altijd goed weer, heerlijk strand vlakbij, subtropisch zwembad en natuurlijk is de camping ook erg leuk met allemaal kleine ronde veldjes.

We vertrekken om 9 uur en een uurtje later zijn we er en kunnen we de kleintjes knuffelen. We staan eigenlijk op de verharde camperplaatsen, maar in de loop van de dag gaan we naast de caravan staan, het hele veld is daar leeg en we vinden het wel zo gezellig om bij elkaar te staan.

Helemaal alleen op het veld!
We gaan allemaal met de camper naar een haventje Springersdiep aan het Grevelingenmeer. Hier gaan we krabbetjes vangen. Een tak met een touwtje eraan, daar wat spek aan binden en maar in het water houden. Het duurt niet lang voordat we de eerste krab vangen. De kinderen vinden het prachtig! Ze vangen heel wat krabben. Echt leuk! Dan worden de krabben weer los gelaten en wordt er een krabbenrace gehouden.


krabbetje vangen bij het haventje Springersdiep aan het Grevelingenmeer
krabbenrace

wie gaat er winnen?

In Ouddorp gaan we nog even naar de supermarkt om boodschappen de halen voor de barbeque. Het is trouwens ook erg goed weer. Lekker zonnetje, wel af en toe een wolkje maar geen regen!

meerijden in de camper

's Avonds genieten we met elkaar van de barbeque. De kinderen gaan slapen en wij kijken naar de halve finale van het songfestival. Natuurlijk doen Isle en Waylon het fantastisch en we zijn dan ook heel blij dat ze door zijn naar de finale.

De volgende dag is het nog steeds erg mooi weer. Natuurlijk gaan we nu naar het zwembad. Altijd erg leuk. Dan nog genieten van het lekkere weer. Na het avondeten vertrekken we weer naar Rotterdam waar we om 8 uur weer aankomen. Het waren twee heerlijke dagen zo met de kinderen en kleinkinderen!


Gezellig met elkaar op camping Port Zelande!

1 opmerking:

  1. We vonden het ook erg gezellig dat jullie langskwamen! Doen we nog een keertje over. En die foto's mag ik vast ook wel gebruiken voor ons boek toch?

    BeantwoordenVerwijderen