donderdag 17 april 2014

TWEE DAGEN LINGE

Als Aad drie dagen heeft gewerkt, kunnen we weer voor twee dagen lekker weg. Het is 16 april, weersverwachting is prima met 15 tot 17 graden en alleen maar zon. We gaan naar de camperplaats Galgenwaard in Oosterwijk/Leerdam aan de Linge. Een hele goede keuze, want dit is echt een heel mooi plekje! We zijn de enige camper en we hebben een lekker stukje gras voor onze camper, uitzicht op de Linge. Er is een veerpontje naar Heukelem en dat is natuurlijk ook erg leuk om te bekijken. We zien heel veel ganzen met hun kleine kuikentjes en veel waterkippen waarbij vooral de mannetjes erg hun best doen om indruk te maken op de vrouwtjes.

uitzicht vanaf de camper over de Linge
ganzen met hun kleintjes

camperplaats De Galgenwaard bij Oosterwijk/Leerdam

's Middags komt onze dochter en twee kleinkinderen ook gezellig langs. De kinderen genieten volop van alles wat hier te zien is. 'Oh een boot' en 'oh baby eendjes' klinkt het al snel. Het is zo leuk om de wereld te zien door de ogen van kinderen van bijna 3 en 5 jaar. Zo hebben we een heerlijke middag met elkaar. De zon schijnt volop, dus gaat de Cobb aan. Als al het eten op is, gaat onze dochter weer naar huis en blijven wij achter op dit prachtige en rustige plekje.

twee mannetjes waterkippen aan het showen
Kijk ze eens hun best doen!

natuurlijk altijd leuk: eendjes brood geven

mooie natuur hier!

De volgende morgen zijn we vrij laat wakker. Het is hier ook zo rustig! Tegen twaalf uur rijden we met de camper richting Leerdam. Dat bekijken we en dan gaan we naar een glaswinkel bij het glasmuseum. Ik wil heel graag het museum eens zien, maar dat bewaren we wel eens als het wat minder weer is. Nu genieten we de hele middag van het zonnetje. Om vier uur gaan we weer richting huis. Het zit er weer op, maar niet voor lang want zondag, als Aad klaar is met werken, vertrekken we voor een week naar Denemarken. Een week visvakantie voor Aad!

mooie zonsondergangGeen opmerkingen:

Een reactie posten