dinsdag 8 april 2014

HIJ IS WEER UIT DE STALLING

Jippie, na 5 maanden is onze camper weer uit de stalling! Natuurlijk zijn de wintermaanden thuis ook reuze gezellig en vermaken we ons thuis ook prima maar het is toch weer heerlijk dat we nu weer regelmatig weg zullen gaan met de camper. De winter periode is sowieso prima om in huis allerlei klusjes te doen (al blijft er altijd wat liggen) maar vanaf nu wordt onze vrij tijd weer gevuld met tripjes maken met de camper.

Altijd spannend hoe de camper uit de stalling komt. Maar ook dit jaar was dat geen enkel probleem. Start gewoon in 1 x. Huishoudaccu is ook nog vol door het zonnepaneel (camper staat in een stalling met lichtdoorlatend dak). Dus eigenlijk is hij gewoon klaar voor gebruik.

Daar staat ie weer!


Natuurlijk spoelen we de schoonwatertank en de leidingen door met chloor. Even een nachtje laten staan en dan weer alles flink doorspoelen. Weer lekker schoon allemaal.

Om de camper uit de schorsing te halen, was nog een heel gedoe. Dat hebben we dus gisteren (maandag) gedaan. De eerste zaak was nog niet open. Het was tien uur en deze ging pas om elf uur open. Dan maar naar het volgende postagentschap. Hier deden ze deze handeling niet. Dus wij weer verder, volgende postagentschap. Deze zou wel open moeten zijn, maar... stroomstoring! Pas bij het vierde postagentschap konden we terecht. Hier duurde het ook nog wel even voordat het personeel wist hoe alles moest. Volgend jaar doen we het maar via internet, dat zal in ieder geval een hoop tijd en kilometers schelen!

Het allerleukste hebben we vandaag gedaan want... ik heb in de camper gereden!!!
Eindelijk nadat we hem al 2 jaar hebben, is het gebeurt. Ik dacht dat ik het eng en moeilijk zou vinden, maar dat vind ik dus helemaal niet. Vind het eigenlijk gewoon heel stoer en leuk! Dus arme Aad, die zal nu af en toe op de bijrijdersstoel moeten gaan zitten! Hoop dat hij niet al te bang is!

Hennie eindelijk achter het stuur en leuk dat het is!Geen opmerkingen:

Een reactie posten