zondag 13 april 2014

TWEE DAGEN GOCH EN GENNEPEn eindelijk is het zover, op 11 april gaan we weer op weg met de camper. Wat zijn we blij! Heerlijk, dat vrije gevoel. Lekker weg en gaan en staan waar we maar willen! We rijden eerst naar De Wit in Schijndel. Dit is een gigantisch grote kampeerzaak van 70.000 m2. We hadden hier iets besteld maar willen gelijk wat rondsnuffelen. Wat een enorm grote zaak is dit!

We lunchen op de parkeerplaats, even een eitje met spek op brood. Dan gaat het weer verder, we hebben besloten om naar de camperplaats in Goch te gaan. Vooral omdat het altijd leuk is om te winkelen in Duitsland. De camperplaats is heel gemakkelijk te vinden en er is nog plaats zat. Er kunnen hier wel 220 campers staan, maar een groot veld is nog afgesloten. Voor 4 euro mag je hier een nachtje staan. Er komt een wagen met ijsjes de camperplaats op rijden, Aad heel blij! Het is lekker weer, stoeltjes naar buiten, Samos wijntje uit Griekenland erbij, wat wil je nog meer?

camperplaats Goch, lekker genieten in de zon met een Samos wijntje uit Griekenland
Ons eerste nachtje slapen ging ook prima, erg vertrouwd. Na het ontbijt gaan we een fietstocht maken door de prachtige omgeving. Overal velden met koolzaad en asperges. Natuurlijk stoppen we ook in Goch om te winkelen en braadworst te eten. Aad vindt een aantal mooie t-shirts. Goch is best een aardig stadje, maar we vinden Kleve toch wat meer sfeer hebben. Weer terug op de camperplaats genieten we weer lekker van het zonnetje.

heel veel velden met bloeiende koolzaaden natuurlijk ook velden met asperges

Om twee uur vindt Aad het tijd worden om weer wat anders op te zoeken. Dus de fietsen weer op de camper en richting Gennep. Hier zijn 5 gratis camperplaatsen vlakbij het centrum. Gennep is een erg leuk dorpje. We kopen hier enorm verse asperges, zo van het land. 's Avonds installeren we onze nieuwe ontvanger voor de tv. Gelukkig lukt dit vrij snel. De camperplaats ligt ook vlakbij het riviertje de Niers, erg mooi om hier te wandelen en te fietsen. We zullen hier zeker nog eens terug komen.

Gennep

camperplaats in Gennep

De volgende morgen moeten we na het ontbijt weer naar huis, Aad moet vanavond gaan werken. Maar ons eerste tripje van 2014 is mega goed bevallen.


camperplaats Gennep

riviertje De Niers

kerk die vlakbij de camperplaats staat

1 opmerking:

  1. Nou dat ziet er allemaal heel gezellig uit zeg en waar je zo bang voor was is gelukkig niet uitgekomen want jullie hadden gewoon heerlijk weer.

    Groetjes vanaf de werf

    BeantwoordenVerwijderen