zaterdag 17 augustus 2013

TWEE DAGEN BROUWERSDAM

Op 15 augustus kunnen we weer 2 dagen weg, het wordt goed weer, dus richting Brouwersdam. We gaan vroeg weg, want we willen een plaatsje bij het strand en die staan meestal al snel vol. Vandaag komt onze dochter en twee kleinkinderen vandaar dat we echt bij het strand willen staan. Als we richting de zee rijden, begint het te regenen! He! Dat is niet de bedoeling! Maar helaas, het blijft dus de hele ochtend regenen. Gelukkig vinden de kleinkinderen in de camper zijn ook al een feestje. Ze vinden alles prachtig, vooral plassen op de kleine wc.

Leuk hoor, naar buiten kijken!
Schelpen zoeken
Plezier met zand!

van de hoge berg af hollen

Rond twaalf uur wordt het dan toch eindelijk droog en kunnen we naar buiten. Er staat wel een harde wind, dus draaien we even de camper zodat we uit de wind kunnen zitten. Het weer knapt heel snel op. De kleintjes vinden het prachtig. Lekker in het zand spelen, schelpen zoeken, in het water stappen. Erg leuk om zo weg te zijn met de kleintjes. Wat is een camper dan ook handig, wc gewoon tot je beschikking, lekker aan het eind van de dag de kleintjes even onder de douche. We hebben een geweldig dag met elkaar.leuk is dat zand!


lieve Tygo

en lieve Fay
best druk vandaag

We overnachten weer op de camperplaats Klepperstee. Dat is ons de vorige keer prima bevallen en dus voor herhaling vatbaar.

camperplaats de Klepperstee


De volgende morgen worden we met een lekker zonnetje wakker. Snel weer terug naar Brouwersdam, jammer genoeg weer een hele harde wind, deze keer vanuit zee. Al snel zijn de surfers en kite-surfers ook weer volop bezig. Het is veel drukker dan gisteren. Het is ook warmer. Aan het eind van de dag rijden we Ouddorp in om even onze magen te vullen bij de Chinees. Om half negen zijn we weer terug in Rotterdam.


maar op vrijdag is het veel drukker

een harde wind, dus overal windschermen, uit de wind is het lekker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten