woensdag 24 juli 2013

VIER WEKEN NIET WEG MET DE CAMPER

Door allerlei andere bezigheden in ons leven, kunnen we vier weken niet weg met de camper. Sinds onze dagtrip naar de Maasvlakte is het alleen maar mooi weer geweest. Maar de vrije dagen zijn nu gevuld met verschillende verjaardagen van onze kleinkinderen en natuurlijk de gewone oppasdagen. Ook een fotosessie van onze 7 kleinkinderen staat nog op de planning. Daar zie ik ook erg naar uit, alle 7 op een mooie foto! We zijn zo trots en enorm blij met die kleintjes!

De camper heeft inmiddels 5 nieuwe banden, een grote beurt en de APK. Dus hij is weer helemaal klaar om op pad te gaan. Ook ons kleine autootje weer nagekeken en APK gehad.

Ben druk bezig geweest met de voorbereidingen van onze vakantie. Nog 6 weken en dan is het zover! Het wordt Bretagne. Ook dit jaar heb ik me weer verdiept in allerlei camper verslagen. Met ook het Capitool boekje van Bretagne erbij, heb ik weer een mooie route uitgestippeld met allerlei dingen die de moeite waard zijn om te zien. Nu maar hopen dat het goed weer is in Bretagne. We hebben afgesproken dat als het daar erg slecht is als wij weggaan, we naar Kroatië gaan. Daar zijn we in 2004 geweest met de caravan en het lijkt ons erg leuk om daar nog een keertje naar toe te gaan. Enige minpuntje in Kroatië is, dat je daar geen camperplekken hebt en ook niet vrij mag staan. Dus moet je altijd een camping op. Op zich niets mis mee, maar we hebben de camper nog niet zo lang en genieten nog zo van het vrij staan. Vandaar dat Kroatië plan B is geworden. Maar in de komende jaren zullen we er zeker een keer naar toe gaan.

Via het camperforum lees ik ook steeds verslagen van mensen die in Griekenland zijn. Dan krijgen we toch wel een beetje heimwee. Vooral als we dan foto's zien van allerlei mooie baaitjes waar de campers lekker vrij staan, zo aan het strand. Maar toch, twee keer achter elkaar naar Griekenland, nee dat zien we toch niet zitten. Hoe gaaf we het daar ook vonden en hoe we ook genoten hebben. Dit jaar willen we toch een ander soort vakantie. We snappen het eigenlijk ook niet goed van onszelf. Misschien dat we toch te veel van afwisseling houden en niet weer een zon en zee vakantie willen...

onze lieve zeven kleinkinderen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten