zaterdag 19 september 2015

TWEE DAGEN MAASSLUIS

Op 17 september gaan we voor de derde keer dit jaar naar de camperplaats van Maassluis. Reden: lekker dichtbij, vandaag alleen maar regen en dus toch leuk bootjes kijken.

Niet vroeg op pad want Aad heeft late dienst gehad en gaat dan pas om 2 uur 's nachts naar zijn bed. Maar ach, met een half uurtje zijn we al in Maassluis. Er zijn daar maar 3 camperplaatsen en het is altijd spannend of er een plekje vrij is maar we hebben weer geluk, 2 bezet en 1 vrij. Wij vinden deze camperplaats echt erg leuk, het geeft zo'n vrij gevoel met de Nieuwe Waterweg zo voor je neus. Zoals voorspelt, blijft het de hele dag regenen, pas tegen zes uur wordt het droog en krijgen we nog een mooie zonsondergang.


Aan het eind van de middag houdt het eindelijk op met regenen.

De drie camperplaatsen in Maassluis.

Veerpont Maassluis - Rozenburg.

Mooie zonsondergang.
We hebben de fietsen niet bij ons deze keer dus gaan we de volgende morgen lopend naar het centrum van Maassluis. Het is en het blijft een erg mooie stadje. Veel eettentjes, veel verschillende winkels. Er heerst een gemoedelijke sfeer en we genieten volop. Daar helpt het goede weer natuurlijk aan mee.

Maassluis.

Maassluis.

Maassluis.

Genieten van al het moois.

Maassluis.

Maassluis.

Maassluis.

Maassluis.

Maassluis.

Maassluis.

Maassluis.

's Middags komen er weer andere campers naast ons staan waar Aad een gezellig kletspraatje mee houdt. Het waait te hard om te kunnen vissen. Na het avondeten gaan we weer richting huis. Dit was de laatste keer van dit seizoen dat we 2 dagen weggaan. Niet dat we zielig zijn! Nee! In oktober hebben we nog 2 x 1 week om weg te gaan, dus nog een heerlijk vooruitzicht. Daarna gaat de camper weer in de stalling en wordt hij geschorst tot volgend jaar maart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten