dinsdag 21 oktober 2014

AFSLUITING CAMPEREN 2014

We zijn weer terug. De camper is helemaal schoongemaakt en in de was gezet.

We zijn nog in de weer geweest over de tv ontvangt. Terug gegaan naar de winkel in Zoetermeer waar we onze ontvanger hadden gekocht. Bleek daar dat Canaal Digitaal onze kaart dus niet geactiveerd had, ondanks al mijn smsjes naar hun. Toen Michiel voor ons naar hun had gebeld tijdens onze vakantie, werd hem ook verteld dat de kaart geactiveerd was. Niet dus. Dus kaart geactiveerd en gelijk weer tv ontvangst. Jammer dat je voor satelliet tv alleen maar terecht kunt bij Canaal Digitaal!

De schade aan de camper is ook gemeld bij de verzekering. Dat zal allemaal ook wel goed komen, vorige keer ook totaal geen problemen gehad toen er een nieuwe bumper op moest.

Met Balou zijn we terug geweest naar de dierenarts en die adviseerde dat haar oogje toch beter verwijderd moet worden. Vandaag wordt ze geopereerd. Niet leuk. We weten nu ook wat ons te wachten staat tijdens haar herstelperiode. Zo zielig met zo'n kap om en ook nog eens niets kunnen zien. Maar we zullen haar lekker vertroetelen de komende tijd en we hopen dat ze binnen 2 maanden weer zonder kap mag. Dan begint 2015 weer wat beter voor haar.

De camper is dus winterklaar gemaakt, 2 november wordt hij geschorst. Pas over 5 maanden gaan we er weer mee weg. Nu de wintermaanden in. Ook gezellig!

Even nog wat cijfertjes:
2012
8060 km gereden / 65 nachten

2013
10250 km gereden / 65 nachten

2014
9770 km gereden / 78 nachten

1 opmerking:

  1. Camper in winterslaap en jullie genieten van de wintermaanden met al zijn gezellige dagen en dan is het zo weer voorjaar.

    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen