zondag 17 maart 2013

VOORBEREIDING 2013

In november 2012 hebben we onze camper in de stalling gezet. Geschorst bij de wegenbelasting omdat we de camper 5 maanden niet zouden gebruiken. Scheelt toch weer wat geld, waarmee we mooi onze stalling van kunnen betalen. Maar nu, in maart 2013, is het bijna zover om onze camper weer terug te zien. Inmiddels hebben we 2 LPG gasflessen gekocht en een buitenvulaansluiting. Deze gastanks komen in plaats van de propaan gasflessen die er nu in zitten. Vorig jaar na onze reis van 5 weken waren beide gasflessen echt leeg, geen propaan gasvulstation gevonden in Griekenland. Om dit soort problemen te voorkomen, hebben we dus gekozen voor de LPG gasflessen. Nu kunnen we overal gewoon aan de pomp gas vullen, mits de pomp natuurlijk LPG verkoopt, maar dat is al op heel veel plaatsen in Europa mogelijk. Dus voor we weer op pad gaan, mag Aad dit klusje even doen.

Verder zijn we al druk bezig met plannen van camperreizen voor dit jaar. Op 1 april hebben we 11 dagen vrij en gaan we naar België. Wat steden bezoeken maar natuurlijk wordt er ook een groot deel gevuld met natuur. De volgende lange periode dat we weg kunnen, is in september. Dan hebben we 4 weken vrij. Eerst was het plan om naar Kroatië te gaan. Maar omdat we hier alleen op campings mogen staan, hebben we toch maar besloten om dat dit jaar nog niet te doen. We hebben de camper nog maar net en vinden het veels te leuk om vrij te staan. Dus Kroatië moet nog even wachten. Het wordt Bretagne! Mocht het daar slecht weer zijn, dan rijden we verder naar het zuiden tot we goed weer tegenkomen.
Verder zullen we natuurlijk vaak 2 dagen op pad gaan als Aad vrij is en er geen oppasdagen voor de kleinkinderen zijn gepland.

We hebben er weer heel veel zin in om met de camper weg te gaan. Vooral sinds de paar warme dagen begin maart, kunnen we niet wachten om weer op pad te gaan. We zijn zo benieuwd hoe de camper erbij staat, start hij nog wel, werkt alles nog? Nog een weekje en we zien hem weer!

2 opmerkingen:

  1. Binnenkort weer mooie verhalen op jullie blog. Wij lezen dit jaar weer met plezier mee. En zien graag de foto's!

    Groetjes,

    De hoeksche aanhang

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie site pas geleden ontdekt. Leuke verhalen ze spreken me wel aan. Ik heb me dan ook gelijk als volger aangemeld. groet, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen