woensdag 17 mei 2017

REIS NOORDKAAP - VOORBEREIDINGEN



Ja waar begin ik met vertellen? Eerst maar over wat me het meeste heeft bezig gehouden de afgelopen 2 maanden: mijn schoonzusje Suus. Zo blij dat we haar zagen, al schrokken we wel enorm want ze was vel over been en ze had zo’n pijn. Moeilijk om aan te zien. Maar ’s avonds laat op 7 april is haar kleindochter Hannah geboren. Twee uur na de geboorte heeft ze haar kleindochter in haar armen gehouden en daar was ze zo gelukkig mee. Ze heeft een uur van haar kunnen genieten. Vier dagen later, na nog veel meer ondragelijke pijnen is ze op 11 april overleden. Het is en blijft zo’n triest verhaal. Ook natuurlijk voor mijn broer die nu zijn maatje, waar hij 42 jaar mee samen was, moet missen. Maar ook voor haar zoon en natuurlijk dochter die zelf net moeder is en nu haar eigen moeder moet missen. Het is allemaal zo triest. We zullen Suus ontzettend missen.

Ja en dan toch weer bezig zijn met onze volgende reis te plannen. Ik weet dat Suus dit zeker gewild zou hebben. We moeten allemaal blijven genieten van het leven, daar was ze heel stellig in. Dat proberen we dus ook te doen.

Onze volgende reis is een reis die we al heel lang willen doen, n.l. naar de Noordkaap. Aad en ik wilden deze reis gaan doen zodra Aad met pensioen zou gaan. Nou ja dat pensioen is dus wat vervroegd en we hebben eerst een lange reis naar Griekenland en daarna weer een lange reis naar Spanje en Portugal gehad. Maar deze zomer gaat het gebeuren en gaan we naar de Noordkaap.

We gaan via Duitsland, Polen, Litouwen, Letland en Estland rijden. Dan overvaren naar Finland. Door Finland helemaal naar boven rijden tot we in Noorwegen komen aan de Russische grens. Dan het hele bovengedeelte van Noorwegen verkennen met natuurlijk de Noordkaap. Daarna naar de Lofoten en met de RV17 langs de Noorse kust weer naar beneden. Dat zijn dus globaal onze plannen. Zoals het er nu naar uitziet zullen we dinsdag 29 mei weer op pad gaan. We houden onze reis natuurlijk weer bij op ons blog. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om dat te volgen.


6 opmerkingen:

  1. Natuurlijk vinden we het leuk om jullie blog te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hoor, kom maar door met die bloggen en veel plezier met de voorbereidingen en een fijne vakantie gewenst! !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja hoor, kom maar door met die bloggen en veel plezier met de voorbereidingen en een fijne vakantie gewenst! !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja hoor, kom maar door met die bloggen en veel plezier met de voorbereidingen en een fijne vakantie gewenst! !!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Probeer jullie zeker weer te volgen, wij vertrekken 25 mei. Via Zweden , Finland naar de Noordkaap. Terug via de Lofoten, druk aan het voorbereiden hier! Fijne en veilige reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen