woensdag 12 juni 2013

TWEE DAGEN BROUWERSDAM

Jawel, we gaan weer eens richting de zee! Aad heeft weer twee dagen vrij en dus vertrekken we op maandag 10 juni richting de Brouwersdam. Aad wil altijd heel graag vissen en de Brouwersdam is een favoriete plek van hem. Maar brrrr... er staat nog een flinke wind, niets geen fijn weer. Sowieso niet om buiten te zitten. Maar Aad laat zich natuurlijk niet kennen en pakt al zijn visgerei en gaat erop uit. Ik vermaak me altijd wel, vooral met mijn ereader. Maar wat is dit nu? Ik ben mijn ereader vergeten! Dat is me nog nooit gebeurd. Balen!

Gelukkig kan ik met nog goed vermaken met allerlei spelletjes op mijn smartphone en later met de tv. Want buiten is het niets lekker. Ik ga nog wel even een rondje doen met de honden. Jawel, honden! We hebben er een loge-hond bij voor twee weken, ook een Shih Tzu. Als Aad uitgespeeld is met zijn vishengel en wel 25 vissen rijker is, gaan we naar de camperplaats De Vlugtheuvel in Stellendam. Al vaak geweest, prima plek.

Barbeque aan.

Bbq aan maar het is niet echt warm

De volgende morgen is het veel warmer. Zonnetje schijnt volop. Dus weer terug naar de Brouwersdam. Zelfs Aad vindt dat hij nu toch wel genoeg vis heeft gevangen, dus zetten we de camper nu eens aan de andere kant van de Brouwersdam, bij het Grevelingenmeer. Daar gaan we ontbijten. Heerlijk weer! Maar wat niet zo prettig is, is alle vogelpoep die hier op gras ligt. Omdat de honden daar niet vanaf kunnen blijven, gaan we na het ontbijt toch maar weer aan de Noordzee-kant staan. Bij het strand deze keer. Het is niet druk maar toch zie je alweer heel wat Duitsers staan.

Plekje aan het Grevelingenmeer

en even later toch weer aan de Noordzee-kant



lekker samen rennen, ze zitten met een touw aan elkaar vast, wat heel goed gaat

na het rennen, uitpuffen en afkoelen met de buiken op het afvalt

ook het baasje gaat ook even languit

en wie ligt daar nu weer?
We genieten de hele dag van de zon en het lekkere weer. 's Avonds even noodles koken en om zeven uur weer richting huis.


1 opmerking:

  1. Wat een prachtig plekje !! Dat je daar zo kort bij het water kunt staan. Ooooh alweer een leuk plekje om te noteren.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen