zaterdag 18 augustus 2012

TWEE DAGEN BROUWERSDAM


Er wordt heerlijk weer verwacht, donderdag 23 graden en vrijdag 28 graden. We hebben weer twee dagen (16 en 17 augustus) om met de camper op pad te gaan en met dit lekkere weer, moeten we natuurlijk weer richting de zee. We kiezen voor de Brouwersdam. We staan om zeven uur op en vertrekken om acht uur. Zo zijn we om negen uur bij de Brouwersdam. Het is nog heerlijk rustig, niet veel campers en dus kunnen we een perfect plekje uitzoeken. Dan ontbijtje klaarmaken. Wat is dit toch een luxe! Heerlijk ontbijten met uitzicht op zee.

nog een leeg strand bij de Brouwersdam

de zee voor jezelf

Er staat een fris windje maar daardoor is het wel heerlijk om in de zon te zitten. Langzamerhand stroomt het strand vol. Heel veel campers. Het zeewater is ook aardig op temperatuur en veel mensen zijn dan ook in het water. Voor het avondeten gebruiken wij ons buiten kookstelletje. Dat werkt echt prima! Dus lekker eten klaargemaakt en rond acht uur vertrekken we naar de camperplaats in Stellendam. Deze camperplaats bevalt ons prima, niet al te duur en kraakschoon sanitair.

Het stroomt al snel vol met campers. Wat zijn er toch veel verschillende!

zoals altijd zijn er veel kite-surfers

Het is vrijdag 17 augustus en ik (Hennie) ben vandaag jarig. Alweer 58 jaar. Ik kan me niet voorstellen dat ik deze leeftijd heb. Snap er niets van. Voor mijn gevoel ben ik nog steeds dezelfde als altijd. Maar ja, je wordt toch ouder. Niet erg, alleen jammer dat je minder tijd in het vooruitzicht hebt om te genieten.

Jawel, alweer 58 jaar!
Maar goed, vandaag zijn we om negen uur weer terug bij de Brouwersdam. Het is nog erg bewolkt en ook nog erg rustig. Het zou vandaag 28 graden moeten worden. We krijgen bezoek van onze dochter Katja met de twee kleintjes Tygo en Fay. Erg gezellig. De kinderen vinden het geweldig zo aan het strand. Ze vallen gelijk aan op het zand. Maar ook het water vinden ze erg leuk. Het is een heerlijke dag.

lekker genieten van het water en het zand
Aan het eind van de dag nog even een bbq, erg karig want de helft ligt nog thuis in de koelkast (toch last van de leeftijd?). Maar ach, met Griekse yogurt als toetje, zijn onze buiken toch wel gevuld.

heel veel mensen in de zee
Het waren heerlijke dagen hier aan het strand. Komend weekend wordt het zelfs boven de 30 graden, maar dan is Aad weer aan het werk en zijn we dus helaas weer gewoon thuis. Zondag mijn verjaardagsfeest met alle kinderen en kleinkinderen. Kijk, en dat is dus ook weer heel leuk!Geen opmerkingen:

Een reactie posten